Website

Een nieuwe website voor een bijzonder restaurant; het Restaurant Contrast van de altijd vriendelijke kwaliteit koks Lex & Carlo Toledo en hun keuken aanwinst kok Nick. We mikten op een lekker fris vernieuwend design, een perfecte display voor hun eten & kleurrijke presentatie. Geloof ons dat het een ervaring is als u er eet. Elk bord is een kunstwerk, dat ziet u nu ook op de nieuwe website terug. Na het zelf te mogen ervaren, bevelen wij Restaurant Contrast te Lanaken zeer zeker aan! Bekijk de website eens en oordeel zelf. Voor de smaken moet u er echt langs! www.restaurantcontrast.be

Fotografie

Het was belangrijk om het restaurant goed te display-en. Kok Carlo zorgde qua foto’s voor een mooie start met kleurrijke foto’s van hun gerechten, onder andere zijn deze terug te vinden op de “Kijk in ons restaurant” pagina op de website. Wij maakten uiteraard zelf ook flink wat foto’s samen met onze collega Emmy, om het geheel af te maken. Daarnaast maakte hun fotograaf … nog een mooi verslag van Nieuwjaarsavond.

Hieronder een aantal van onze foto’s.

Bent u ook geïnteresseerd in een website voor uw bedrijf? Vraag dan gelijk via het formulier een vrijblijvend gesprek aan, of bel ons gelijk op 0611833156.

Onze site gebruikt geen cookies, klikt u op het filmpje dan plaatst Youtube wel cookies op uw computer.

Leave a Reply