3D Design

Grafisch Ontwerp

Met 3D design komt uw logo letterlijk naar voren! 

3D ontwerp bied geweldige mogelijkheden voor de promotie van uw bedrijf. 3D begint pas door te dringen in de reclame branche maar het heeft ongetwijfeld de toekomst. Virtual reality en en bewegende beelden worden steeds belangrijker in reclame en deze vereisen een 3D logo. 3DG-Reclame laat zien dat de tijd rijp is voor driedimensionaal grafisch design. Neem de voorsprong en geef uw bedrijf nu al de voordelen van 3D ontwerp! Huisstijl, advertenties, auto belettering het profiteert allemaal van een mooi 3D ontwerp. Op deze pagina vind u een aantal voorbeelden. Voelt u toch meer voor een 2D logo dan kunnen wij dat uiteraard ook!

huistijl logo design

Klik hieronder voor meer info…

3D Ontwerp

3D Design zal in de toekomst ongetwijfeld steeds blijven groeien. Het lijkt ver weg maar advertenties in virtual reality komen er aan. Wij denken aan de toekomst en adviseren daarom een 3D logo.

Reclame in 3D

Grafisch ontwerp en DTP is van oudsher altijd in 2D gedaan. Dit komt omdat nagenoeg elke grafische toepassing 2D was en is, denk bv aan flyers, posters, visitekaartjes. Nu komen er steeds meer toepassingen in 3D en is grafisch ontwerp bij ons dan ook 3D want 3D is ook prima in 2D te gebruiken. Andersom is 2D ontwerp nauwelijks te gebruiken in 3D.

 

Meer informatie over 3D ontwerp of gelijk een offerte aanvragen?

Wij helpen u direct via mail of bel ons op 06-11833156!

3D

3D Logo’s kunt u van verschillende kanten bekijken!

Een aantal van onze ontwerpen: flyers – autobelettering – logo’s – brochures.

November 23, 2016

November 23, 2016

November 23, 2016

November 22, 2016

November 22, 2016