webdesign bureau 3DG Valkenburg

Wij zijn verhuisd.

U vindt ons hier: 3DWebdesign.nl

Webdesign bureau

Webontwikkeling, managed hosting & meer

Wij maken al 15 jaar custom websites voor het MKB. Elke bedrijfswebsite is bij ons een creatief uniek project en tot in detail uitgewerkt. We kunnen er veel over zeggen, bekijkt u ons werk zelf maar eens: portfolio. Zoekt u qua website echt iets speciaals dan zit u bij ons goed!

We begrijpen dat web-ontwikkeling voor u abracadabra lijkt. Stap 1 bij ons; face-to-face uitleg in jip-en-janneketaal. De voorbereiding, het webdesign proces tot aan de oplevering komen aan bod. Een gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Webdesign intake gesprek

Wat komt er aan bod:
 • Samen verkennen we uw website wensen ;
 • u krijgt zicht op de mogelijkheden en bij bijbehorende kosten;
 • we adviseren u mbt website functies;
 • we geven u tips voor het optimaal schrijven voor SEO;
 • u leert ons kennen en wij u, dit vinden we belangrijk!
 • het gesprek is vrijblijvend.

 Vrijblijvend advies

06-1183315606-11833156
Webontwikkeling

Website laten maken

Uw website gebruikersvriendelijk en mooi op mobiel, pc en tablet!

Wij vertalen uw bedrijf naar een effectieve website met een optimale conversie. Design, fotografie, SEO, teksthulp alles wat nodig is voor een krachtige website reken wij tot webdesign. Verwacht van ons een fair maar geenszins duur prijskaartje bekijk hier onze prijzen. Kies voor een mobiel-vriendelijke website, custom ontworpen naar uw wens. Het verdiende visite kaartje voor uw bedrijf. Presenteer met trots uw website aan uw klanten en relaties.

webdesign uitgelegd
webdesign uitgelegd

In 5 stappen een website

1

Vrijblijvend gesprek

Goed contact met uw webdesigner = een soepel web-ontwerp proces. In een vrijblijvend gesprek maakt u kennis met ons. We leggen u uit wat de mogelijkheden & best practices zijn. Dit komt uw SEO (Google ranking) ten goede. Na het gesprek weet u duidelijk meer over webdesign. Of u kiest voor ons of een andere webdesigner is aan u. Ook krijgt u zicht op de kosten & een toegespitste offerte.
2

Inhoud voor uw website

U levert de teksten en andere content voor uw website aan. Wij maken krachtige foto’s van uw bedrijf of gebruiken uw foto's. We bekijken de teksten en geven u nog extra tips / bespreken aanpassingen tbv SEO (zoekmachine-optimalisatie).
3

Webdesign & evaluatie

We gaan aan de slag en ontwerpen de verschillende webpagina’s van uw nieuwe website. Tijdens het proces kunt u de vorderingen van het ontwerp vanuit thuis online (in onze test omgeving) volgen. Natuurlijk kunt u ons op elk moment bellen / mailen met tips, wensen & aanpassingen.
4

Website gaat online

Zodra we klaar zijn met het ontwerp, bekijken & testen we alles nog eens goed. Bent u geheel tevreden met het resultaat, dan kan de website dezelfde dag nog online!
5

Managed hosting & onderhoud

Na het opleveren van de website managen wij het gehele onderhoud voor u. Dit kost doorgaans €125,- excl. BTW per jaar. Managed hosting is inclusief domeinnaam, email-adressen, onderhoud & updates en SSL hosting bij een van de top hosts in NL. Dit voor een snelle up-to-date website die ook jaren in top conditie blijft en software matig blijft meegroeien met de internet techniek. Een totaalpakket zodat u er niet meer na om hoeft te kijken!

Enkele door ons gerealiseerde websites

Klik op de foto om de website te bezoeken, wilt u meer zien bezoek dan ons portfolio.

webdesigner voor bouwbedrijf

January 23, 2017

webdevelopment webhost door 3dg-reclame

January 23, 2017

webdesign schoonheidssalon door 3DG-Reclame

January 23, 2017

webdesign zaalverhuur

January 23, 2017

Tarieven

Wat kost een Website?

Custom ontwerp – elk bedrijf vereist een andere display van diensten. Wij bouwen uw website dan ook toegespitst op uw bedrijf. Een unieke website in uw huisstijl en qua foto’s zo krachtig mogelijk. Het foto materiaal maken wij voor u. Hier besteden wij veel aandacht aan. In de praktijk zijn websitefoto’s heel belangrijk voor het vertrouwen in uw bedrijf.

Webdesign tarieven

Complete WebsiteMeest gekozen

- Vrijblijvende Offerte

Prijs op offerte basis
 • Alle functies die nodig zijn voor een krachtige website
 • Volledig op maat ontworpen website
 • Fotografie op locatie
 • Volgens AVG regelgeving 
 • Contactform & bel-knop voor mobiel
 • Responsive: geschikt voor mobiel, pc en tablet
 • SEO geoptimaliseerd
 • Advies en hulp bij het schrijven van goede website tekst
 • Handleiding om teksten en foto’s aan te passen
 • Blog pagina om zelf blogs toe te voegen
 • Website op basis van het WordPress CMS
 • Premium theme licentie
 • Managed hosting* –  €125,- excl. BTW p/j

Geavanceerde websiteMeer uitgebreide websites

- Vrijblijvende Offerte

Prijs op offerte basis
 • Uitgebreide functies zoals bv een vacaturebank
 • Volledig op maat ontworpen website
 • Fotografie op locatie
 • Volgens AVG regelgeving
 • Contactform & bel-knop voor mobiel
 • Responsive: geschikt voor mobiel, pc en tablet
 • SEO geoptimaliseerd
 • Advies en hulp bij het schrijven van goede website tekst
 • Handleiding om teksten en foto’s aan te passen
 • Blog pagina om zelf blogs toe te voegen
 • Website op basis van het WordPress CMS
 • Premium theme & overige licenties
 • Managed hosting* – vanaf €150,- excl. BTW p/j

* Managed hosting – Voor onze klanten bieden wij een uitzonderlijk lage onderhoudsprijs. Dit kan omdat onze websites goed gebouwd worden en daardoor weinig onderhoud behoevend zijn. Wij managen en hosten uw website incl. domeinnaam al vanaf €125 excl. BTW.  We zorgen voor de laatste upgrades in internet techniek en kiezen voor u de best mogelijke hosting.

FairPrice – we kunnen gerust stellen dat een goede website niet te ontwerpen is voor de lage prijzen die toch vaak ziet. Kiest u voor een website van bv 499 euro dan loopt u qua internet 10 stappen achter. Hoe u het ook wendt of keert voor die prijs is het niet mogelijk een technisch capabele website te ontwerpen. Elke website die wij maken verzorgen wij van A tot Z, voor wat wij doen zijn onze prijzen extreem concurrerend. Geen shortcuts; de uren die nodig zijn om voor u een professionele website te ontwerpen steken wij er ook in. Vanuit dat principe maken we op basis van uw wensen een gepaste offerte.

Duidelijke kosten – Met onze ervaring zijn we er zeker van dat we uw wensen goed inschatten en is de offerte prijs dan ook een vaste prijs. Uiteraard kan het zo zijn dat u tijdens het ontwerp proces of daarna nog additionele wensen heeft. Zijn deze binnen de offerte prijs te realiseren dan doen we dat. Is het toch meerwerk dan bespreken we dit eerst.

 Vrijblijvend advies gesprek

Uitleg

Webdesign wat komt er bij kijken

Een krachtige website opzetten is een kunst die wij beheersen en graag voor u toepassen!

De onderdelen voor goed webdesign hebben we voor u samengevat. Lees wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen van uw bedrijfswebsite.

01. SEO

Zoekmachine optimalisatie

SEO zorgt ervoor dat een webpagina presteert in Google. Belangrijke factors zijn de tekst en foto’s op uw webpagina’s. Maar ook bv een SSL certificaat, alt descripties voor uw foto’s, juist geprogrammeerde titels en caching. Lees meer

02. UI design

Gebruiksvriendelijk

Uw website moet de bezoeker geleiden. Navigeren moet gemakkelijk zijn en content relevant, zo houd uw bezoekers langer op uw site. Een duidelijke navigatie nodigt de gebruiker uit om uw website verder te verkennen.

03. Resultaat

Conversie

Wat is het doel van uw nieuwe website, wat wilt u met uw website bereiken? Door uw website doel gericht in te richten spoort u bezoekers aan om over te gaan tot actie.

04. Webdesign

Web ontwerp

Natuurlijk is het uiterlijk van uw website onmiskenbaar van belang. Uw huisstijl integreren we naadloos in het webdesign en houden rekening met de branche waarin uw bedrijf actief is.

05. Uitstraling

Fotografie

Krachtige foto’s tillen het gehele design naar een hoger niveau. Dit is een kans die wij als webdesigner niet laten liggen. Uw website zal worden voorzien van sprekende foto’s die uw bedrijf goed tussen uw concurrenten uitlichten. Ook als een bezoeker verder surft zal hij/zij in veel gevallen terug keren naar de website met de meest sprekende foto’s. Lees meer

fotograaf op lokatie

November 25, 2016

webdesign fotografie schoonheidssalon

November 25, 2016

bedrijfs fotograaf limburg

November 25, 2016

bedrijfs fotograaf zuid-limburg

November 25, 2016

06. Responsive

Mobiel vriendelijk

Voor uw Google ranking is het steeds belangrijker dat u een goed geoptimaliseerde mobiele “responsive” website heeft. Wij zorgen dan ook dat uw website 100% mobiel vriendelijk is en perfect geschikt is voor alle mogelijke apparaten.

07. Grafisch design

3D Design

Iets wat nog niet vaak terug te vinden is in webontwerpen maar op TV wel al veel word toegepast. Geef uw webdesign meer kracht met deze nieuwe vorm van ontwerpen. Lees meer

08. Analytics

Statistieken

Komen er bezoekers op uw website? En van waar komen ze? Dit laten wij niet aan het toeval over, wij installeren handige analytic tools op uw website.