3D Ontwerp

Grafisch Design

Op zoek naar extra uitstraling voor uw bedrijf?

Met 3D design komt uw logo en promotie echt naar voren! 

3D ontwerp bied geweldige mogelijkheden voor de promotie van uw bedrijf. 3D ontwerp wat in de film en game industrie al jaren aan de orde is, begint pas door te dringen in de reclame branche. Virtual reality en animaties worden steeds belangrijker en deze vereisen een 3 dimensionaal logo. 3D Gevelreclame laat zien dat de tijd rijp is voor de stap van het gangbare 2D DTP naar 3D grafisch design. Neem de voorsprong en geef uw bedrijf nu al de voordelen van 3D ontwerp! Huisstijl, advertenties, auto belettering het profiteert allemaal van een mooi 3D ontwerp.

huistijl logo design

Klik hieronder voor meer info…

3D Ontwerp

3D Design zal in de toekomst ongetwijfeld steeds blijven groeien. Het lijkt ver weg maar advertenties in virtual reality komen er in de komende 5 jaar zeker aan, wilt u uw logo dan nu nog in 2D laten ontwerpen? Wij denken van niet en doen het daarom alles in 3D zodat u echt klaar bent voor de toekomst!

Reclame in 3D

Grafisch ontwerp en DTP is van oudsher altijd in 2D gedaan. Dit komt omdat nagenoeg elke grafische toepassing 2D was, denk bv aan flyers, posters, visitekaartjes. Nu komen er steeds meer toepassingen in 3D en is grafisch ontwerp bij ons dan ook 3D!

 

Meer informatie over 3D ontwerp of gelijk een offerte aanvragen?

Wij helpen u direct via mail of bel ons op 06-11833156!

3D

3D Logo’s kunt u van verschillende kanten bekijken!

Een aantal van onze ontwerpen: flyers – autobelettering – logo’s – brochures.

November 23, 2016

November 23, 2016

November 23, 2016

November 22, 2016

November 22, 2016

Dakbord voor Lesauto 3D
Rijschool Lesbord

3D Daknaamborden

Wilt u meer halen uit uw dakbord reclame?

Met een 3D dakbord bent u een stap voor!

Het daknaambord op uw lesauto is een geweldig promotie middel en een belangrijk visite kaartje voor uw rijschool. Benut deze gratis reclame zo goed mogelijk met een 3D dakbord! Of u nu een grote rijschool heeft of zelfstandig rijinstructeur bent, met een 3D lesbord valt u op tussen de concurrentie en het is goedkoper dan adverteren!

Het rijschooldakbord is niet weg te denken als promotie, u zit immers vaak op de weg. Val tijdens de rijlessen net dat beetje meer op dan uw concurrent en laat zien dat u een serieuze gevestigde rijschool bent. Onze 3D lesautoborden zijn compleet met magneetvoet en geïntegreerd L-bord.

klik voor meer info…

3D Dakborden voor Rijschool, Taxicentrale en Reclame

3D Gevelreclame is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van 3D dakborden. Naast rijschoolborden maken wij ook taxiborden en andere reclameborden die u boven op een auto magnetisch bevestigd.

Dakbord ombouwen naar 3D

Voor bestaande rijscholen is er de mogelijkheid om een dakbord te laten ombouwen! Op het oude daknaambord worden dan de letters en of het logo als kunstof 3D letters aangebracht. Een nieuw dakbord kopen is hiervoor dus niet nodig.

Zo gemakkelijk is het…..

Mail ons een foto van uw dakbord en wij sturen u een gratis offerte wat het ombouwen naar 3D kost. Daknaambord offerte aanvragen!

Vrijblijvende Offerte

Voor uw dakbord – gevelreclame – 3D DTP – webdesign – fotografie.

https://3dg-reclame.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_sign_right.svg

https://3dg-reclame.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_sign_left.svg